Ghostwriting

Over ghostwriting

Een veelgehoorde wens: een boek willen schrijven. Maar toch komt het er vaak niet van. Om wat voor reden dan ook. Misschien voelt het onderwerp nog ‘te vaag’, of is het lastig om structuur te vinden in de brei van je eigen gedachten. Misschien heb je er geen tijd voor. Of geen zin. Of kost schrijven gewoon (te) veel moeite. Hoe dan ook: het komt er niet van. Maar de wens is er.

Ik ben er als jouw ghostwriter. Jij praat. Ik onderzoek, structureer, schrijf en maak er aansprekend verhaal van. Jouw verhaal, in de taal die bij jou past. Uitgegeven onder jouw naam. Geheimhouding gegarandeerd.

Een boek, een boekje, een paper.

Het kan een heel boek zijn, maar ook een kleine(re) uitgave of een paper.

Voor intern gebruik in organisaties, bijvoorbeeld voor het overbrengen van een andere manier van werken of het communiceren van de gewenste cultuur ‘mindset’ (zo gaan we met elkaar om).

Of als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Bijvoorbeeld over een nieuwe dienst, het onderscheidend vermogen of het ontstaan van een organisatie, een geschiedenisverhaal bij een jubileum of de visie van de oprichter op de kerntaken van de organisatie.

Love to write

Love to write

Ghost of geen ghost, ik schrijf veelal op basis van persoonlijke- en organisatieverhalen. Als tegenhanger van case-beschrijvingen of corporate stories (de extern gerichte formele verhalen).

Waarom? Omdat persoonlijke, authentieke en openhartige verhalen raken, verbinden, betekenis en context geven, inspireren en motiveren, én concreet kunnen maken wat abstract is – ook datgene wat nogal eens ongrijpbaar blijft, zoals gevoel, cultuur en gedrag.

Jouw verhaal de wereld in?

Mail me en wie weet ligt jouw boek binnenkort ook in de winkels!