Podcast: Over kennis gesproken

In deze podcastserie [Over kennis gesproken] gaat Daphne Depassé in gesprek met uiteenlopende gasten over het omgaan met kennis(management) in de praktijk.

Een serie met authentieke, informele gesprekken die een waardevolle inkijk geven in de manier waarop er met kennis wordt omgegaan, en die de diversiteit laten zien van wat er daadwerkelijk gedaan en gedacht wordt als het over kennis in organisaties gaat.

In aanvulling op het boek 15 praktijkverhalen over kennismanagement en het boek Factor K. How to Make knowledge work (NL) hoor je ervaringen, visies, meningen, tips en trends.

In de vorm van persoonlijke verhalen, omdat die betekenis en context geven, inspireren en motiveren, in beweging zetten en concreet kunnen maken wat abstract is – ook datgene wat nogal eens ongrijpbaar blijft, zoals organisatiecultuur en gedrag.

Luisteren 

De podcasts zijn te hieronder te beluisteren. Of op o.a.:

Een eigen podcast? 

Heb je ook een verhaal over kennis te vertellen en wil je mijn gast zijn? Contact: daphne@depasse.nl. Een podcastlezing over kennismanagement is ook mogelijk. Of een eigen [In gesprek met] podcast; bijvoorbeeld om te gebruiken als intern communicatiemiddel. Of een branded podcast om jouw organisatie of merk te promoten. Bekijk hier alle mogelijkheden. Ik maak het met en voor je. Met alle plezier.

Afleveringen (start oktober 2020)