Podcast: In gesprek met…

In deze podcastserie gaat Daphne Depassé in gesprek met interessante, inspirerende en bijzondere bekende en minder bekende mensen. 

Persoonlijke, open aan-de-keukentafel-gesprekken. Weg van het (social) media lawaai en vaststaande time-slots en mét alle ruimte voor het verhaal. Onbevangen, zonder vooropgezette regie en vooropgezet doel, maar mét favoriete audio fragmenten van de liefhebbende gast. Een vleugje zomergasten.

De podcasts zijn te beluisteren op o.a.:

Afleveringen S1

Afleveringen S2

Seizoen 2 heeft als ondertitel “de omslag”, waarbij de gesprekken meer in het licht staan van belangrijke omslagen in de levens van de gasten. Of ze hebben zelf ergens de stap gezet om het leven over een andere boeg te gooien óf de omslag werd voor hen bepaald (overkwam hen) waardoor het leven een andere wending kreeg.

Special. In deze↓ aflevering zijn de rollen omgedraaid. Micky Hoogendijk gaat in gesprek met Daphne Depassé. Een openhartig (én inspirerend én geestig) gesprek over hoe je pijn zou kunnen ombuigen naar iets groters dan alleen je ziekte of verlies. In iets wat ertoe doet, voor jezelf en voor anderen.

Deel 1

Deel 2

 

Steunen 

Deze podcasts zijn gratis, maar het maken kost tijd en geld. Met jouw steun maak je het mogelijk om deze serie te kunnen blijven maken. En meer frequent afleveringen te kunnen publiceren. 
Hoe kun je steunen?