De KUNST van leiderschap in tijden van verandering / druk 1De kunst van leiderschap in tijden van verandering is een managementprentenboek. Zoals de auteur, Eric Koenen, het zelf zegt: geen managementboek met recepten, maar een boek dat inspireert tot koken, vragen stelt over de smaak en laat nadenken over misbaksels.

Een origineel en inspirerend boek waarin de auteur vele kunstwerken verbindt met de meest essentiele dilemma’s waar leiders vandaag mee worstelen.

Past de wijze waarop wij managen en besturen nog wel bij de uitdaging waar wij voor staan in deze wereld? De auteur is medebestuurder van een grote onderneming en worstelt hiermee. Hij kan weinig met de theoretische managementboeken en zoekt naar nieuwe manieren. Vooral om creatiever te kunnen denken en zo te innoveren.

In dit boek biedt hij beelden aan. De beelden die het bij je oproept, zijn je eigen associaties. De auteur is van mening dat kunst daarom bij uitstek niet alleen een uiting van creativiteit is, maar ook een bron van creativiteit, een middel om nieuwe gedachten op te roepen, verbindingen te leggen die er niet waren, oplossingen aan te reiken voor lastige problemen en dilemma’s.

 

En dat maakt dit tot een bijzonder boek. Origineel en totaal anders als de ‘standaard’ managementboeken. Mooie uitgave. Te bestellen bij o.a. Managementboek.nl of bij Bol.com (klik op de afbeelding)

Sharing is caring: