Gisteren was ik – maar liefst een heel uur – te gast in het radio programma van People Power. Een uitzending van/met Glenn van der Burg, live uitgezonden op New Business Radio.

Over kennis als de X-factor van de organisatie. Nu terug te luisteren als podcast. 

(Inclusief een column van Jeroen Busscher met een nieuwe Don’t voor Managers (deze keer wel een heel bijzondere: Stop niet met roken…).


Over kennis als de X-factor

Voor organisaties waar mensen en kennis het succes bepalen is kennis een van de meest belangrijke en kwetsbare ‘assets’. Organisaties kunnen veel meer profiteren van het slim inzetten van de factor kennis. Kennis als de X-factor van de organisatie.

De beschrijving van de uitzending: “De organisaties van de toekomst zijn organisaties die in staat zijn om krachtig te sturen op de factor kennis. Maar hoe doe je dat dan? Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de valkuilen? Hoe doen anderen het? In haar boek Factor K – How to make knowledge work helpt Daphne Depassé lezers met deze vragen en die hulp biedt ze ook al in deze aflevering van People Power.”

Bij de opnamestudio, Mediapark Hilversum

Podcasts inzetten om kennis te delen

Ik schreef er ook over in Factor K: een podcast kan een prachtig middel zijn om kennis te delen in organisaties. Update april 2020: sterker nog, ik ben nu zelf podcaster! 

De uitzending terugluisteren

Het programma is gisteren live uitgezonden op New Business Radio. En nu hier terug te luisteren als podcast.

De podcast is ook te beluisteren via:

(Wel jammer dat in de podcast de muziek uit de uitzending is weggelaten;-)

 

Sharing is caring: